Çankırı Granül Kaya Tuzu 1 KG MİNERALLİ SOFRADA ÖĞÜTME TUZU
search
  • Çankırı Granül Kaya Tuzu 1 KG MİNERALLİ SOFRADA ÖĞÜTME TUZU

Çankırı Granül Kaya Tuzu 1 KG MİNERALLİ SOFRADA ÖĞÜTME TUZU

Çankırı Granül Kaya Tuzu 1 KG MİNERALLİ SOFRADA ÖĞÜTME TUZU en uygun fiyata burada. Sizde çankırı tuz lamba ürünleri uyguna bulun. İndirimli tuz ürünleri

Marka : Çankırı Tuz Lamba


Fiyatlar

Çankırı Tuzlamba ₺13,50 Kargo: ₺45,00 Siteye Git 8 ay önce

Granül Tuz (Sofrada Öğütme Tuzu) Hakkında

Çankırı Kaya tuzunun taş değirmende kalın şekilde çekilmesiyle oluşturulmuştur. Granül tuz, taş değirmenin vida kısmının gevşek tutulmasıyla parça beyaz tuzun tozlaştırılmadan daha kalın çekilmesiyle elde edilmiştir. Bu nedenle granül tuz toz halinde değil taneler halindedir. Yemeklik tuz olarak değerlendirildiğinde hazır yemeklerde toz halinde ki Çankırı tuzunun kullanımın daha geniş olduğunu söyleyebiliriz. Granül tuz da hiçbir şekilde ısıl işlemden geçmediği için ve tuz mağarasında ki doğallığını koruduğu için doğal tuz niteliğindedir.  Sitemizde yer alan cam tuz değirmeni türleri ile granül tuzunuzu öğütebilirsiniz. 

Sofrada öğütme tuzu görünüm itibariyle kristal tuza benzemektedir. Çünkü granül tuzunda görünümü kristal sole tuzu gibi parlaktır. Çankırı kaya tuzu büyüklüğü açısından sınıflandırıldığında granül tuzun yemeklik toz tuzdan bir tık daha büyük olduğunu söyleyebiliriz. Kaya tuzunun taneler halinde olduğu granül tuzu tane tuz olarakta isimlendirebiliriz. Doğal tuz türü olan granül tuz, toz halinde ki Çankırı tuzuna göre daha yavaş dağılması nedeniyle kullanım açısından daha sınırlıdır.

Çankırı tuz lamba markasına ait granül tuz olarak nitelendirilen doğal sofrada öğütme tuzunu, doğal kaya tuzu ve değirmen kategorisinden indirimli fiyatlarda sipariş verebilir, dört tıkla online satın alabilir, ödemeyi online ya da kapıda kredi kartı ile yapabilirsiniz.

Son Baktığınız Ürünler