Aqua De La Nature Spirulina Yoğun Bakım Şampuan 400 ml
search
  • Aqua De La Nature Spirulina Yoğun Bakım Şampuan 400 ml

Aqua De La Nature Spirulina Yoğun Bakım Şampuan 400 ml

%100 doğal Spirulina, aromatik yağlar, bitki suları ve bitki ekstresi ile özel olarak formüle edilmiş özel bir şampuandır. İçeriğinde SLES, alkol, paraben, boya ve parfüm kullanılmamıştır! Zengin bitkisel içeriği ile yıpranmış s


Fiyatlar

Akuatik ₺99,00 Kargo: ₺30,00 Siteye Git 11 ay önce

algee® Spirulina (Mavi-Yeşil Yosun) Yoğun Bakım Şampuanı zengin protein, vitamin, mineral içeriğiyle bilinen bitkisel ve %100 doğal Spirulina, aromatik yağlar (defne yağı, zeytin yağı…gibi) ve bitki ekstresi ile özel olarak formülize edilmiş özel bir şampuandır. İçeriğinde SLES, alkol, paraben, boya ve parfüm kullanılmamıştır! Kepeğe karşı etkilidir. Zengin bitkisel içeriği ile yıpranmış saçlarınızı ve saç derisini nemlendirerek kepek sonucu oluşabilecek kuruluk ve kaşıntıyı azaltmaya ve saç dökülmesini önlemeye yardımcı olan bitkisel bir şampuandır.

Uzmanlar günlük 50-200 tel saç teli dökülmesinin normal olduğunu belirtiyorlar. Eğer bundan daha yüksek saç teli dökülüyorsa beslenme düzenine ve saç için kullanılan ürünün gözden geçirilmesi gerektiğini de vurguluyorlar. Bunun yanında saç ve saç derisi sağlığına katkı sağlayan besinlerden demir, biotin, çinko, selenyum, bakır ve magnezyumla A, B6, D, E, C vitaminlerinin ihmal edilmemesi gerektiği konusunda da önerilerde bulunuyorlar.

Tüm bu besinler bilim dünyasında süper besin olarak adlandırılan Spirulina içerisinde doğal olarak mevcuttur!

algee® Şampuan, Türkiye’de Spirulina yosun ile geliştirilmiş ilk ve tek şampuandır.

Saçlarınızın parlaklığı ve ahenkle dans etmesi kadar sağlıklı olması da bizim için önemlidir.

Üretimde üst seviyede Kalite Güvence Sistemi uygulanmaktadır (ISO 9001 ISO 22000).

Son Baktığınız Ürünler