Lüks Tuz Değirmeni
search
  • Lüks Tuz Değirmeni

Lüks Tuz Değirmeni

Lüks Tuz Değirmeni en uygun fiyata burada. Sizde çankırı tuz lamba ürünleri uyguna bulun. İndirimli tuz ürünleri

Marka : Çankırı Tuz Lamba


Fiyatlar

Çankırı Tuzlamba ₺35,95 Kargo: ₺45,00 Siteye Git 8 ay önce

Lüks Tuz ve Baharat Değirmeni Hakkında

  • Tuz değirmeni seramik bıçaklıdır.
  • Kalınlık incelik ayarı yapılabilir.
  • Dış kısmı camdır.
  • Koruyucu kapak mevcuttur.
  • Tuz değirmeni içerisinde granül tuz hediye olarak gönderilmektedir.
  • Granül tuzda yer alan rutubetten etkilenmez.
  • Paslanmaz.
  • Değirmen haznesinin alt kısmı kapaklıdır.

Evde kullanacağınız granül tuzu rahatlıkla öğütmek için kullanacağınız tuz değirmenin bıçak kısmı metal olmaz ise metale bağlı mineral kaybı söz konusu olmaz. Bu neden cam-seramik bıçaklı tuz değirmeni, büyük hacimli öğütme işlemi için kullanılan taş değirmeni gibi tuz metal ile temas etmez. Ayrıca mutfak gereçleri içerisinde yer alan kaya tuzu değirmenini basit şekilde kullanabilirsiniz. Kapağını açıp granül tuz ya da öğütülebilecek nitelikte ki baharatlarınızı değirmene koyabilir ve öğütülen tuz ya da diğer baharatların ne derece büyük olacağını üst kısmında yer alan vidasını gevşeterek ya da sıkarak belirleyebilirsiniz. Tuz değirmeni satın alımını belirleyen en önemli unsurlar değirmenin plastik mi cam mı olduğu , tuz değirmeninin ne derece kaliteli olduğu ve tuz değirmeni içerisinde yer alan bıçağın hangi maddeden yapıldığıdır. Bu unsurlar ayrıca tuz değirmenin fiyatını da belirlemektedir.

Tuz değirmeni mutfak gereçleri içerisinde yer alması gereken önemli gereçlerdendir.  Taş değirmeni büyük çaptaki öğütme işleminde kullanılırken sitemizde yer alan kaya tuzu değirmeni türleri mikro düzeyde yapılan öğütme işlemlerinde kullanılmaktadır. Tuz değirmeninin seramik bıçaklı tuz değirmeni olması ya da bıçağının metal olmaması tıpkı taş tuz değirmeninde olduğu gibi kaya tuzunun mineral yapısının bozulmasını önlemektedir. Yukarıda tuz değirmeni fiyatını belirleyen unsurlar ve tuz değirmeninin nasıl kullanılacağına ilişkin bilgi verilmiştir.  Bütün bu bilgi ve unsurlar tuz değirmeninin satın alınmasında oldukça önemli faktörlerdir.

Tuz ve baharat öğütücüsü ve mutfakların vazgeçilmezi olan lüks tuz değirmenini, doğal kaya tuzu ve değirmen kategorisinden en uygun fiyatlarda sipariş verebilir, dört tıkla online olarak satın alabilir, ödemeyi online ya da kapıda kredi kartı ile yapabilirsiniz.

Son Baktığınız Ürünler