Doğal Çankırı Kaya Tuzu 1 KG MİNERALLİ KRİSTAL SOFRA TUZU
search
  • Doğal Çankırı Kaya Tuzu 1 KG MİNERALLİ KRİSTAL SOFRA TUZU

Doğal Çankırı Kaya Tuzu 1 KG MİNERALLİ KRİSTAL SOFRA TUZU

Doğal Çankırı Kaya Tuzu 1 KG MİNERALLİ KRİSTAL SOFRA TUZU en uygun fiyata burada. Sizde çankırı tuz lamba ürünleri uyguna bulun. İndirimli tuz ürünleri

Marka : Çankırı Tuz Lamba


Fiyatlar

Çankırı Tuzlamba ₺13,50 Kargo: ₺45,00 Siteye Git 8 ay önce

Çankırı Kaya Tuzu Hakkında

Çankırı kaya tuzunun taş değirmenimizde öğütülmesi ile elde edilmiştir. Diğer tuzlarla kullanım yönü bakımından hiçbir farklılığı yoktur. Yani etinize, salatanıza rahatlıkla atabilirsiniz, turşunuzu kurabilirsiniz. Kaya tuzu türleri içerisinde analiz raporları doğrultusunda en sağlıklı tuz olarak kabul gören Çankırı kaya tuzunu çevrenizdeki tüm bireylere tavsiye etmelisiniz. Çünkü bildiğiniz üzere insan vücudu için en önemli iki madde su ve tuzdur. Sağlıklı tuz olan Çankırı kristal kaya tuzunu tüketelim ki daha sağlıklı bir yaşam kalitesine sahip olalım.

Son yıllarda Çankırı tuz Çalıştayı veya çeşitli araştırmalar sonucunda içerisinde yer alan 84 mineralin dengeli şekilde dağıldığı Çankırı kaya tuzu, pek çok yabancı ve Türk bilim insanınca tavsiye edilmektedir. Bu kişilerden bazılarını Prof. Dr. Hanım HalilovaProf. Dr. İbrahim Adnan Saracoğlu, Prof. Dr. Ahmet Aydın, Prof. Dr. Canan Karatay şeklinde sıralayabiliriz.

Sitemizde kaya tuzunun nereden alınacağına ya da kaya tuzunun nerede satılacağına dair pek çok bilgiyi bulabilmeniz mümkündür. Ayrıca kaya tuzunun ne olduğuna ilişkin bilgi edinmek için kaya tuzu nedir başlıklı yazıyı da okuyabilirsiniz. Bahsi geçen yazı da sadece Çankırı tuzu değil genel olarak kaya tuzu hakkında bilgi verilmiştir. Bunun yanında kaya tuzu fiyatı ve kaya tuzu fiyatını belirleyen unsurlar hakkında bilgi sahibi olabilmek ve bu bilgiler doğrultusunda Çankırı kaya tuzu ya da diğer kaya tuzu türlerini satın alabilmek için kaya tuzu fiyatı başlıklı yazıyı okuyabilirsiniz.

Üretim süreci hakkında bilgi edinmek için bilgiler sayfamızda yer alan Çankırı Kaya Tuzu Faydaları ve Üretim Süreci başlıklı yazıyı okuyabilirsiniz. Orada üretimle ilgili sade anlatımla sizlere bilgi verilmektedir.

Ürün Açıklaması

Kaya tuzu, yerin 150 metre altında çıkarılan ve dış etmenlere maruz kalmayan, işlenmemiş, rafine edilmemiş ve sahip olduğu doğal mineralleri koruyan tuzdur. Çankırı tuzu, kalsiyum, magnezyum ve diğer mineraller açısından oldukça zengindir. Bu minerallerin en önemli özelliği bağışıklık sistemini güçlendirmesinin sonucu olarak hastalıklara karşı koruyucu olmasıdır.  Çankırı tuz lamba markalı toz tuz, pek çok minerali almamızı sağlar. Turşu ve yaprakları salamura etmek amacıyla kullanılabilecek en sağlıklı tuzdur. Rafine edilmiş olan yemeklik sofra tuzları ile yapılan turşular kolay bozulur ve dayanıklılığını kaybeder.

Toz halinde ki Çankırı toz tuz, topaklaşmayı önleyici ya da akıcı hale gelmesi açısından siyanür(e-536) gibi herhangi bir kimyasal madde ya da maddelerle işlenmemiş olduğu için tuzluklardan kolayca akmaz. Bu nedenle sofralara koyarken tuzluktan ziyade kaşık ya da tutamla kolayca alınabilecek küçük tabaklara koymanızı tavsiye ederiz.

Çankırı tuz lamba markasına ait toz halinde ki doğal kaya tuzunu, doğal kaya tuzu ve değirmen kategorisinden en uygun fiyatlarda satın alabilir, dört tıkla online sipariş verebilir, ödemeyi online ya da kapıda kredi kartı ile yapabilirsiniz. 

 

Son Baktığınız Ürünler