Saf Kristal Tuz Sabunu Ortalama 250 Gr
search
  • Saf Kristal Tuz Sabunu Ortalama 250 Gr

Saf Kristal Tuz Sabunu Ortalama 250 Gr

Saf Kristal Tuz Sabunu Ortalama 250 Gr en uygun fiyata burada. Sizde çankırı tuz lamba ürünleri uyguna bulun. İndirimli tuz ürünleri

Marka : Çankırı Tuz Lamba


Fiyatlar

Çankırı Tuzlamba ₺17,00 Kargo: ₺45,00 Siteye Git 8 ay önce

Saf kristal tuz sabunu, büyük boyut kare tuz sabun ile aynı yapıda olmasına karşın taneleri daha sık için daha uzun ömürlüdür.

Saf Kristal Kaya Tuzu Sabunu

Çankırı bölgesinde bulunan tuz madenlerinden çıkartılan doğal kristal kaya tuzu birbirinden farklı alanlarda kullanılmaktadır. Bilim insanları tarafından kaya tuzunun yapısı incelenmiş ve insan sağlığına faydalı olduğu tespit edilmiştir. Çankırı kaya tuzunun en önemli özelliği 84 adet minerali yapısında dengeli şekilde dağılmış olarak barındırmasıdır. Bu sayede himalaya tuzundan ayrılmayı başaran Çankırı kristal kaya tuzunun daha sağlıklı olduğunu söyleyebiliriz. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da kullanılmaya başlanan kaya tuzu, kristal halde de çıkarılabilmektedir. Çankırı tuz lambası tarafından üretilen saf kristal tuz sabunu ise farklı yapısıyla dikkat çekmektedir. Kaya tuzunun en saf hali olan kristalden üretilmektedir ve içerisinde hiçbir kimyasal madde bulundurmamaktadır. Bu nedenle saf ve doğal yapısı bozulmamıştır. Doğal halde paketleme işlemi yapılmaktadır. Kristal tuz sabunu içerisindeki moleküler yapı sık yapıdadır. Tuz sabunun daha uzun ömürlü olmasını sağlayan sık taneler cilt için son derece faydalıdır. Cildin ihtiyacı olan mineralleri tek yıkamada dahi sunmayı başarmaktadır. Düzenli kullanılması halinde cildin tazelenmesine katkı sağlayacaktır. Özellikle akne ve sivilce gibi sorunlarla mücadele eden kişiler kristal tuz sabununu aktif şekilde kullanmaktadır. Cildin alt tabakasında oluşan bakteri ve mikropların etkisini kaybetmesini sağlar. Cildi içten dışa besler. Mineral deposu olan doğal tuz sabunu cildi yeniler. Ölü deriden arınmasını sağlayarak yepyeni bir görünüm elde etmesine olanak tanır. Maske olarak da kullanılabilen mineral tuz sabunu uzun ömürlüdür. Ciltte en az beş-on dakika bekletilmesi tavsiye edilmektedir. Gözeneklerdeki kir ve tozun ortadan kalkmasına yardımcı olur. Gözeneklerin küçülmesine yardımcı olur. Cildinize aydınlık bir görünüm sunar. Ayrıca, yaşlanma karşıtı içeriğe sahiptir. Zira, mineralleri sayesinde cildin ihtiyaç duyduğu nemi sunmaktadır. Nem dengesini korur ve renk eşitsizliklerini giderir. Kristal tuz sabun görüntüsü itibariyle de cezp edicidir. Banyo ve lavabolarda dekorasyon malzemesi olarak da kullanılabilir. Lakin, altın vuruşu sağlayan cilt sağlınız üzerindeki etkileridir. Online sipariş vererek satın alabileceğiniz kristal tuz sabunu en geç iki iş günü içerisinde elinize ulaşacaktır. Saç derisi içinde kullanılabilir yapıdaki doğal tuz sabunu saçlarınıza canlılık kazandırır. Saç derisini korur ve kepeklenmeye karşı önlem sunar. Saçın yıpranmasını engeller ve hızlı uzamasına yardımcı olur. 

 

Son Baktığınız Ürünler