Büyük Boyut Kare Tuz Sabun Ortalama 350 Gr
search
  • Büyük Boyut Kare Tuz Sabun Ortalama 350 Gr

Büyük Boyut Kare Tuz Sabun Ortalama 350 Gr

Büyük Boyut Kare Tuz Sabun Ortalama 350 Gr en uygun fiyata burada. Sizde çankırı tuz lamba ürünleri uyguna bulun. İndirimli tuz ürünleri

Marka : Çankırı Tuz Lamba


Fiyatlar

Çankırı Tuzlamba ₺13,50 Kargo: ₺45,00 Siteye Git 8 ay önce

Standart kaya tuzu sabunu olan büyük boyut kare tuzu sabun, kristal tuz sabun ile aynı yapıda olmasına karşın taneler daha gevşektir.

Tuz sabununun el sağlığı açısından önemi nedir?

Günümüzde domuz gribi gibi bulaşıcı olarak nitelendirilen hastalıkların el sağlığını doğrudan ilgilendirdiğine dair açıklamalar mevcuttur. Dolayısıyla ellerin temiz olması büyük önem taşımaktadır. Özellikle kristal tuz sabunu gibi daha küçük hacimli ve gideceğimiz yerlerde çantamızda vs. taşıyabileceğimiz bir kaya tuzu sabununun el ile teması durumunda mikrop olarak nitelendiren maddeleri kaldırıcı ve önleyici niteliğe sahip olduğu için el ile bulaşan hastalıklara karşı koruyabilmektedir. Ayrıca elin tuz sabun ile teması durumunda parmakların hareket etmesi el kaslarının güçlenmesine de katkı sağlayabilmektedir. Öte yandan kuru bir kaya tuzu sabunu, avuç içinde ki ter miktarının da dengelenmesine katkı sağlayabilmektedir.

Kare Tuz Sabunu Hakkında

Kare boyutunda kesilen doğal tuz sabununun içerisinde kalsiyum, potasyum, magnezyum, bakır, çinko, demir gibi mineraller bulunmaktadır. Kaya tuzu sabunu içerisindeki parçacıklar gevşek yapıdadır. Bu sayede hızlı şekilde erime sağlamaktadır. Suyla birleştiği anda çözülmesi kolay olan mineral sabunu, cilt bakımında yeni bir dönemin başlamasına olanak tanımıştır. Tuz sabunu en önemli cilt problemleri olan sivilce ve akneye karşı mücadelenizde de yardımcı olacaktır. Zira cildi minerallerle desteklemesi sayesinde nem dengesini korumasını sağlar. Cildi içten dışa koruyarak, Güneş’ten yayılan UVA ve UVB ışınlarına karşı da etkilidir. Aynı şekilde havadaki zararlı mikro organizmaların etkilerini de yok etmektedir. Cilde kolay nüfuz olan yapısı sayesinde tek seferlik yıkama yeterli olacaktır. İnsan vücudunda en kolay yaşlanmaya meyilli olan organ ellerdir. Zira eller insanlar tarafından en sık kullanılan uzuv konumunda bulunmaktadır. Pek çok hastalıkta eller yoluyla bulaşmaktadır. Bu nedenle el temizliği ve bakımına ayrıca dikkat edilmesi önem taşımaktadır. Çankırı tuz sabunu ellerinizin yumuşacık olmasını sağlar. Yaz aylarında nemini kaybeden elleri besler. Kış mevsiminde ise ellerdeki kuruma ve çatlaklıkları önler. Mineral deposu olan tuz sabununu saç yıkamak içinde kullanabilirsiniz. Saç derisinde meydana gelen ekzama ve kepeklenme gibi ciddi sorunların önüne geçmenizde yardımcı olacaktır. Saç derisi ve cilt hassas bir yapıya sahiptir. Bu nedenle tuz sabunu kullanılırken; fazla bastırmadan masaj yaparak deriye yedirilmesi gerekmektedir. Saçlarınızın daha gür ve sağlıklı uzamasına da olanak tanıyan mineralli tuz sabunu doğal yapısıyla kısa sürede vazgeçilmeziniz olacaktır. Ayak ve ellerde oluşan mantar, tırnak batması gibi problemlere de iyi gelme özelliği bulunmaktadır. Doğal bir ürün olan tuz sabunu temiz içeriğiyle cildinizi kanser gibi hastalıklara karşı korur. Mineral tuz sabunu cilt sağlığını düşünen ve doğal yöntemlerden yararlanmak isteyen kişilerin tercihi konumunda bulunmaktadır. Online sipariş vererek en uygun fiyatlarla tuz sabunu satın alabilirsiniz. 

Son Baktığınız Ürünler