Doğal Tuz Lamba 6 KG
search
  • Doğal Tuz Lamba 6 KG

Doğal Tuz Lamba 6 KG

Doğal Tuz Lamba 6 KG en uygun fiyata burada. Sizde çankırı tuz lamba ürünleri uyguna bulun. İndirimli tuz ürünleri

Marka : Çankırı Tuz Lamba


Fiyatlar

Çankırı Tuzlamba ₺180,00 Kargo: ₺45,00 Siteye Git 9 ay önce

Diğer Ürün Özellikleri

Ürün Ana Maddesi     : Doğal Kristal Tuz

En                               : 14 cm

Boy                             : 25 cm

Ampul Özellikleri        : Nerox ya da General(2 yıl garantili)

Ampül Renk                : Klasik sarı renk gönderilmektedir. İsteğe bağlı yeşil, kırmızı, mavi renk seçenekleri mevcuttur. 

Kablo Özellikleri         :  3 yıl garantili, bakır iletken, 2m uzunluk, açma-kapama anahtarı

Kablo Renk                 : Beyaz, siyah

Kullanımı                     : 21 m² odalar için idealdir.

Taban maddesi           : Doğal Ahşap

            Bütün ev ve ofislerde olması gereken Çankırı tuz lambası evinizin ortamını ormanlık alanlardaki, şelale kenarında ki, köy ortamında ki kısacası bol oksijen ve temiz havanın olduğu yerlerde ki rahatlık hissini sağlar. Özellikle yukarı da yer alan doğal biçimli tuz lambamız evinizin ve ofisinizin havasını değiştirecek ve daha sağlıklı bir hayat yaşamanızı sağlayacaktır. Tuz lambalarımız sayesinde tuz mağarasında ki bol negatif iyonun sağladığı rahatlığı hissedeceksiniz. Çünkü kristal kaya tuzu , lamba ile birlikte ısındığı için tuz mağarasında bolca yer alan negatif iyonu etrafına yayar kaya tuzu lambası ile kendinizi yaren simgesini taşıyan şehrimizin tuz mağarasında hissedersiniz. Dekoratif değilde daha çok sağlık amacıyla tercih edilen kaya tuzu lambalarımız evinizin ve ofisinizin havasını değiştirecek! Bizim satmış olduğumuz kaya tuzu sadece Çankırı kaya tuzudur. Himalaya tuzu ya da tuz lambaları ile alakası bulunmamaktadır.  İşlemden geçmediği için deniz tuzu, göl tuzu ve rafine tuzlarla ilişkisi bulunmamaktadır.  Kristal Çankırı tuzu ve Çankırı tuz ürünleri dışında hiçbir tuz türünü satmamaktayız. Çünkü dünyanın en sağlıklı tuzu ve tuz lambası Çankırı tuz lambasıdır.

Çankırı tuz lamba markasına 6 Kg doğal kristal tuz gece lambasını, doğal tuz lamba kategorisinden indirimli fiyatlarda satın alabilir, dört tıkla online sipariş verebilir, ödemeyi online ya da teslimatta kredi kartı ile yapabilirsiniz. 

Son Baktığınız Ürünler