Doğal Tuz Lamba 3 KG
search
  • Doğal Tuz Lamba 3 KG

Doğal Tuz Lamba 3 KG

Doğal Tuz Lamba 3 KG en uygun fiyata burada. Sizde çankırı tuz lamba ürünleri uyguna bulun. İndirimli tuz ürünleri

Marka : Çankırı Tuz Lamba


Fiyatlar

Çankırı Tuzlamba ₺120,60 Kargo: ₺45,00 Siteye Git 9 ay önce

Diğer Ürün Özellikleri

Ürün Ana Maddesi     : Çankırı Tuzu

En                               : 11 cm

Boy                             : 19 cm

Ampul Özellikleri        : Nerox ya da General(2 yıl garantili)

Ampül Renk                : Klasik sarı renk gönderilmektedir. İsteğe bağlı yeşil, kırmızı, mavi renk seçenekleri mevcuttur. 

Kablo Özellikleri         :  3 yıl garantili, bakır iletken, 2m uzunluk, açma-kapama anahtarı

Kablo Renk                 : Beyaz, siyah

Kullanımı                     : 12 m² odalar için idealdir.

Taban maddesi           : Doğal Ahşap

Çankırı kaya tuzu ürünü olan doğal şekilli tuz lambalarımız gözden ziyade daha çok sağlık yönüyle ön plandadır. Doğal modelli tuzlamba türlerimiz Çankırı’da yer alan tuz mağarasından özenle seçilerek alınan kaya tuzlarının elde işlenmesiyle ortaya çıkmaktadır.  Kristal kaya tuzu lambası türlerimiz tamamen yerli malımız olan Çankırı tuzundan üretilmiştir. Bu nedenle demir oranı yüksek ve pembe renkteki himalaya tuz lambası ve tuzu ile bir ilgisi bulunmamaktadır. Ayrıca ürünlerimizin mağarada ki doğallığını korumak adına metal ile temasını sağlamamaktayız ve hiçbir ısıl işlemden geçirmemekteyiz. Bu nedenle ürünlerimizin deniz tuzu, göl tuzu, rafine tuzları ve himalaya tuzu ile bir ilgisi bulunmamaktadır. Yaren sembolüyle ünlenmiş Çankırı‘da yer alan tuz lambası ve tuzumuzun satışı ile sizlere hizmet sunmaktayız.  Biz daha sağlıklı ve değerli olmasından dolayı ağırlıklı olarak kaya tuzunun kristalize olmuş kısmını tercih etmekteyiz.

Doğal Tuz Lambası 3 Kg Özellikleri:

3 kg ağırlığında ki ürün kurulumu yapılmış olarak gönderilmektedir. Kablo aksamı TSE’ye uygun, kaliteli malzemeden üretilmiştir. Açma kapama düğmeli ve isteğe göre beyaz ya da siyah renklidir.Tamamen doğal Çankırı tuzu ham maddesi ile üretilen doğal Çankırı kaya tuzu lambası, doğal yöntemlerle işlenmiştir. Eğer kullanacağınız alanın ya da evinizin metre karesi daha büyükse daha büyük ağırlıkta ki ürünleri incelemenizi tavsiye edebiliriz. Kg ağırlığına bağlı olarak tuz lambası fiyatları farklılık göstermektedir.

Doğal Kristal Tuz Lambası Faydalarından Nasıl Yararlanılır?

Aldığınız doğal tuz gece lambası kullanımında bazı hataları önlemek adına bazı tavsiyelerde bulunabiliriz:

Öncelikle iyon lambasını aşındırmamak için ve nemi dengelemek için özellikle nemli alanlarda tuz lamba yakılmalıdır. Lamba nemi dengelerken ayrıca toz ve akarların yere düşmesini sağlar. Ayrıca lamba yakıldığında yüksek nemlilik lambayı sulandırıp aşındırmasının önüne geçilmiş olur.

Doğal tuz lambalarının faydasından yararlanmak için diğer bir önerimiz ise ürünün belirli periyotlarda temizliğinin yapılmasıdır. Çünkü tuz gece lambasınca yayılan eksi iyonlar sayesinde havada yer alan toz, polen, bakteri, virüs gibi alerjenler yere ve lamba üzerine düşer. Bu nedenle nemli bir bezle ürün temizlenmelidir.

Son Baktığınız Ürünler