Doğal Tuz Lamba 1,5 KG
search
  • Doğal Tuz Lamba 1,5 KG

Doğal Tuz Lamba 1,5 KG

Doğal Tuz Lamba 1,5 KG en uygun fiyata burada. Sizde çankırı tuz lamba ürünleri uyguna bulun. İndirimli tuz ürünleri

Marka : Çankırı Tuz Lamba


Fiyatlar

Çankırı Tuzlamba ₺88,20 Kargo: ₺45,00 Siteye Git 7 ay önce

Diğer Ürün Özellikleri

Ürün Ana Maddesi     : Doğal Kristal Kaya Tuzu

En                               : 9 cm

Boy                             : 15 cm

Ampul Özellikleri       : Nerox ya da General(2 yıl garantili)

Ampül Renk                : Klasik sarı renk gönderilmektedir. İsteğe bağlı yeşil, kırmızı, mavi renk seçenekleri mevcuttur. 

Kablo Özellikleri         : 3 yıl garantili, bakır iletken, 2m uzunluk, açma-kapama anahtarı

Kablo Renk                 : Beyaz, siyah

Kullanımı                     : 5 m² odalar için idealdir.

Taban maddesi           : Doğal Ahşap

Kaya tuzundan yapılmış olan doğal tuz lambası türlerimiz görsellikten ziyade sağlık amaçlı olarak tercih edilmektedir. Yaren diyarında yer alan tuz mağaralarından özenle alınan Çankırı kaya tuzları elde işlenerek yapılmıştır. Doğal şekilli tuz lamba seçimindeki en önemli kriter kullanılacak alanın boyutudur. Bu boyut tuzlamba ağırlığının ortalama 3’e bölünmesi ile bulunmaktadır. Doğal şekilli tuz lambalarını aldıktan sonra tuz lambasının iki günde bir hafif nemli bezle silinmesi tavsiye edilmektedir. Bunun en önemli sebebi kaya tuzu lambasının havada ki toz, virüs , bakteri, polen, kıl gibi maddeleri çekmesinden kaynaklanmaktadır. Çankırı tuz içerisinde yer alan lambanın tuzu ısıtması ile birlikte odanızda ki oksijenin oranı 3 kat daha artmaktadır. Yarenler diyarından tüm dünyaya göndermiş olduğumuz tuz lambalarımız sizin daha kaliteli bir hayat yaşamanızı sağlamaktadır. Tuz lambası türlerimizin tamamı Çankırı tuzundan yapılmıştır. Hiçbir şekilde deniz tuzu, göl tuzu, rafine tuz ya da himalaya tuzu ile bir ilgisi yoktur. Zaten tuz lambalarımız beyaz olması yönüyle himalaya tuzu ve tuz lambasından ayrılmaktadır. Tamamen Çankırı kristal kaya tuzundan üretilmiştir.

Tuz lambası çeşitleri içerisinde doğal tuz lamba türleri yukarıda ifade edildiği üzere sağlık ön planda tutularak alınmaktadır. Ayrıca doğal görünümlü tuz lambası fiyatı yönüyle de diğer lambalara göre daha uygundur. Yaren şehri Çankırı'da üretilen tuz lamba, kaya tuzu lambası deyince ilk akla gelen ürünlerdendir.

Çankırı tuz lambası sitesi tuz taşı ya da tuz lamba satın almak isteyen müşterilerine şayet fayda yönüne tamamen ağırlık veriyorsa doğal tuz lambalarını tavsiye etmektedir.

DOĞAL KRİSTAL TUZ LAMBA FAYDALARI VE ÇEVRE ÜZERİNDE OLUMLU ETKİLERİ (Doğal tuz lambası ne işe yarar?)

Bugün 21. yüzyilda elektronik cihazlar olmadan yasamayi hayal edemiyoruz. Onlar bizim ofiste iŞimizi kolaylaştırıyorlar ve evde zaman geçirmemizi sağlıyorlar. Fakat birçok kez, bize verdikleri zarardan ve yaymış olduğu zararlı pozitif iyonlardan haberdar olmuyoruz. Elektromanyetik kirlillik mekanlardaki hava durumunu ve insanların fiziksel ve duygusal durumunu kötü yönde etkiliyor.

Zararlı Pozitif İyonların Başlıca Kaynakları Şunlardır:

• Bilgisayar Monitörleri • Televizyon ve radyo alıcıları • elektrikli ısıtıcılar • kurutma makinesi, elektrikli süpürge • Mikrodalga fırınlar • Tutun dumanı

Hava İyonizasyonu İle İlgili Bilimsel Araştırma:

Yapılan bilimsel araştırmalarda normal bir dış ortamda sağlıklı negatif iyonların kabul edilebilir bir oranda olduğu belirtilmiştir. İyonların miktarı yaklaşık 1000-1500 / cm3 oranındadır. Ancak kapalı ortamlarda normal şartlarda elektronik cihazlar kullanıldığı için bu sayı 200 / cm3'e kadar düşmüştür. Bu nedenle çevrede ki olumsuz iyonların sayısını azaltmak için İyonlayıcılar kullanılmaktadır. Bu hava İyonlaştırıcılar negatif iyonlar oluşturmaktadır ve odanın atmosferini dengelemektedir. Bu durumu bir örnekle açıklamak gerekirse tuz mağarasında ya da bir deniz yürüyüşünde negatif iyonların etkisini görebilirsiniz.

Bu Konuyla İlgili Bilimsel Araştırmalar Ne Diyor?

Bilimsel çalışmalar gösterdi ki, dışarıda ki iyonların miktarı, insanlar tarafından kabul edilebilecek bir oranda ve 1000 - 1500 / cm3 civarında. Bu miktar 200 / cm3 oranlarına kadar düşebilir. Bu oranlara bakarak elektromanyetik kirliliği minimuma indirmenin önemini ve özellikle de çalıştığımız ortamlarda bunu sağlamanın zorunluluğunu daha iyi anlıyoruz. Negatif iyonların olumlu etkilerini Çankırı tuz mağarasını ziyaret etmeniz durumunda görebilirsiniz. Ayrıca bu etkiyi doğal tuz lambası ile de görmenizde mümkün.

Hava Arıtma ve İyonizasyon için Doğal Tuz Lambaları

Pozitif iyonlara karşı size yardımcı olabilmek için ,negatif iyonların sayısını artıran doğal hava iyonlaştırıcı olan tuz lambalarını sunuyoruz. Bu sayede negatif iyonların sayısı odalarda artıyor. Yıllar öncesinde tuzun hava iyonlaştırıcı etkisi kanıtlanmıştır. Bu etki tuzun ısınmasıyla arttığı için tuz kristallerini el işlemesi ile belirli kalıba sokarak bir ampul aracılığıyla ısıtarak oluşturmuş olduğumuz doğal kaya tuzu lambaları ile sağlanabilir. Sonuçta bu lamba sayesinde hava kalitesini artırmış oluyoruz.

Yukarıda doğal tuz lambaları hakkında genel bilgiler verilmiştir. Ayrıca kristal tuz lambalarının sağlık yönünden faydalarından çevre ile ilişkilendirilerek bahsedilmiştir.

Çankırı tuz lamba markasına 1,5 Kg doğal kristal tuzdan lambayı, doğal tuz lamba kategorisinden en uygun fiyatlarda satın alabilir, dört tıkla online sipariş verebilir, ödemeyi online ya da kapıda kredi kartı ile yapabilirsiniz. 

Son Baktığınız Ürünler