Radyasyon Önleyici Biblo (Büyük Boy)
search
  • Radyasyon Önleyici Biblo (Büyük Boy)

Radyasyon Önleyici Biblo (Büyük Boy)

Radyasyon Önleyici Biblo (Büyük Boy) en uygun fiyata burada. Sizde çankırı tuz lamba ürünleri uyguna bulun. İndirimli tuz ürünleri

Marka : Çankırı Tuz Lamba


Fiyatlar

Çankırı Tuzlamba ₺42,00 Kargo: ₺45,00 Siteye Git 8 ay önce

Radyasyon Emici Kırmızı Killi Kaya Tuzu Özellikleri

  • Özellikle bilgisayar, televizyon ve telefon gibi radyasyon yayan araçların olumsuz etkilerini( işitme kaybı vs) minimize eder.
  • Sarı rengiyle görsellik yönüyle odanıza renk katar.
  • Toprağa yakın ve tuz mağarasına yakın olan yerlerden nadir olarak elde edilen kaya tuzudur.
  • Ürün lambasızdır ve radyasyon için etkilidir.
Size Bir Tavsiyemiz Var:

Eğer telefonu yatarken yanıbaşınıza koyuyor iseniz radyasyon emici tuz lambalarımızı yatağınız ve telefonunuz arasına koyarsanız telefonun oluşturacağı baş ağrısı rahatsızlığını ortadan kaldırır.

Neden Kullanmalıyız?

Televizyonlar, stereolar, bilgisayarlar, aletler ve akıllı telefonlar gibi tüm elektronik cihazlar elektromanyetik radyasyon yayar.

Elektromanyetik radyasyona sürekli olarak maruz kalmak yorgunluğa, daha yüksek strese, konsantre olma kabiliyetinin azalmasına ve bağışıklığın azalmasına neden olan kortizol hormonunu arttırdığını göstermektedir.  Aynı zamanda radyasyon olumsuz birçok sağlık etkisine de sahip olabilmektedir.

Çankırı tuz lamba markasına ait büyük boy radyasyon emici bibloyu, radyasyon önleyici biblo kategorisinden avantajlı fiyatlarda satın alabilir, dört tıkla  sipariş verebilir, ödemeyi online ya da kapıda kredi kartı ile yapabilirsiniz. 

Daha Fazla Bilgi

Çankırı tuz lamba tarafından üretilen radyasyon önleyici bibloların ham maddesi kristal kaya tuzudur. Tuz madenlerinden çıkartılan kaya tuzu saf yapısıyla dikkat çekmektedir. Havayla teması bulunmayan tuz madenlerinin doğal yapısı korunmuştur. Çankırı bölgesinden dünyaya yayılan kaya tuzu 84 adet minerali yapısında dengeli şekilde bulunmaktadır. Farklı kullanım alanlarına sahip olan doğal kaya tuzunun sağlık açısından fayda sağladığı bilim insanları tarafından kabul edilmektedir. Kristal kaya tuzu farklı ihtiyaçlar için kullanılabilir. Bu nedenle de Çankırı tuz lamba, kaya tuzundan farklı kullanım alanları için farklı ürünler oluşturmuştur. Radyasyon önleyici biblolar ise elektronik cihazların zararlarından korunmak isteyenlerin ilk tercihi olmayı başarmaktadır. Büyük boy radyasyon önleyici biblonun ağırlığı 2.5 kg olarak belirlenmiştir. Özellikle günümüzde teknolojinin hızlı gelişimi sayesinde elektronik cihazların kullanım alanı genişlemiştir. Sadece iş yerlerinde değil, evlerde de hakimiyet kurmaya başlayan cihazlar radyasyon yaymaktadır. Kaya tuzunun radyasyon önleyici olduğunun keşfedilmesiyle birlikte ilk kullanım alanı nükleer santraller olmuştur. Santrallerde yüksek miktarlarda kaya tuzu kullanılarak önleyici kalkanlar meydana getirilmiştir. Bu noktadan hareket eden Çankırı tuz lamba, küçük formlara sahip biblolar üreterek radyasyonun ev ve iş yerlerinizdeki etkisini kırmayı hedeflemiştir. Kil ve kırmızı kaya tuzunun karışımı sonucunda ortaya çıkan radyasyon emici biblolar tuz lambalarından farklı yapıda tasarlanmıştır. Bibloların içerisinde ampul bulunmamaktadır. Doğal yapıları sayesinde radyasyonu üzerine çekerek emme gücüne sahiptir. Eni 13 cm boyu ise 14 cm olacak şekilde hazırlanan bibloları elektronik cihazlarla yakın mesafede bulunacak şekilde konumlandırmanız gerekmektedir. Bu sayede etki gücü daha fazla olacaktır. Doğal rengi sebebiyle hoş bir görüntü oluşturan biblolar dekorasyon açısından da güçlü objelerdir. Radyasyon emici biblonun kullanıldığı ortamın genişliğine dikkat edilmelidir. Odanın metrekaresine göre birden fazla biblo kullanılabilir. Özellikle bilgisayar, yazıcı, televizyon gibi yoğun radyasyon ürünleri bulunan ortamlarda kullanılmalıdır. Radyasyonun etkisini yok eden biblolar sayesinde yorgunluk hissiniz azalacaktır. Stres ve sinir gibi problemlerin oluşmasına neden olan radyasyon sağlığınızı tehlikeye atmaktadır. Kanser gibi hastalıkların oluşmasını engellemek için kristal kaya tuzunun şifasından yararlanmanız gerekmektedir.

Son Baktığınız Ürünler