Samsung Galaxy S21 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili)
search
  • Samsung Galaxy S21 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili)
  • Samsung Galaxy S21 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili)
  • Samsung Galaxy S21 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili)
  • Samsung Galaxy S21 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili)
  • Samsung Galaxy S21 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili)
  • Samsung Galaxy S21 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili)

Samsung Galaxy S21 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili)

Teknolojinin global öncülerinden Samsung, S21 modeliyle inovasyonun ulastigi yeni bir zirve sunuyor. Yalin ve ergonomik tasarimi zarafetle bulusturan yepyeni bir deneyim sunan akilli telefon modeli teknolojik donanimlariyla da farkini ortaya koyuyor.

Marka : Samsung


Ekran:

6.2 inç

Donanım:

Samsung Exynos 2100

Tasarım:

Plastik

Bağlantı:

5G

İşletim Sistemi:

Android 11

Batarya:

4000 mAh

Kamera:

12 MP

Multi Medya:

check Var

Fiyatlar

Trendyol ₺32.949,00 Ücretsiz Kargo Siteye Git 8 ay önce

Samsung Galaxy S21 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili)

 

Teknolojinin global öncülerinden Samsung, S21 modeliyle inovasyonun ulastigi yeni bir zirve sunuyor. Yalin ve ergonomik tasarimi zarafetle bulusturan yepyeni bir deneyim sunan akilli telefon modeli teknolojik donanimlariyla da farkini ortaya koyuyor. Akilli telefon dünyasina yön veren yenilikleriyle heyecan yaratan Samsung markasinin yepyeni modeli S21, gücünü Android 11 isletim sistemi ve Exynos 2100 islemciden aliyor.

Çok daha büyük kamera modüllerinin yer aldigi ürün gruplari ile gündelik hayatin yani sira profesyonel çekimler için de üst düzey bir performans mümkün hale geliyor. Metal bir sasiye sahip olan akilli cihaz son derece saglam bir yapi sunarken, cam arka yüzey yalin bir görünüm ve göz alici bir estetik tarz ortaya çikariyor. Efsanevi Galaxy serisinin en sevilen özelliklerinin gelismis versiyonlarini sunan akilli telefon modeli teknoloji tutkunlarinin tüm beklentilerine yanit veriyor. Genis renk seçeneklerinin yer aldigi ürün gruplari arasindan ihtiyaciniz olan ürünü pratik bir sekilde seçebilir ve siparisinizi güvenle olusturabilirsiniz.

 

Samsung Galaxy S21 5G 128 GB: Akilli Telefonlarin Gelecegi

  • Yepyeni bir akilli telefon deneyimi vadeden Samsung Galaxy S21 5G 128 GB modeli, yüksek bir ekran gövde oraniyla teknoloji tutkunlarini memnun ediyor. 6.8 inç’lik AMOLED ekraniyla son derece kullanisli bir deneyim yasatan akilli telefon modeli hem video izleme hem de oyun deneyimlerinde tatmin edici sonuçlar yaratiyor.
  • Dörtlü Quad kamera sistemiyle son derece etkili bir kayit performansi sunan akilli cihaz, yapay zekâ destegi ve yüksek piksel degerlerine sahip görüntüleme donanimlariyla farkini ortaya koyuyor. Ana lensle birlikte iki adet de telefoto lensin yer aldigi kamera modeli yakinlastirma islemi için de son derece tatmin edici sonuçlar ortaya çikariyor. Ultra genis açili dördüncü bir lens donanimina da sahip olan cihaz, isik degisimine göre pozisyon alabilirken, 30 ile 60 FPS degerleri arasinda geçisler gerçeklestirebiliyor. Manuel ayar seçenekleri sunan kamera donanimi, ay modu ve gece modu gibi özellikleri kullanicilara sunuyor. S21 modelinin profesyonel kamera donanimi gelismis görsel sensörleri ile yetersiz isiklarda dahi en dogru görüntüleme performansini vadediyor.
  • Günümüzün trendi özçekimler için de harika bir alternatif olan Galaxy S21 modeli, en zorlu ortamlarda bile kaliteli kareler yakalamayi olanakli kilan bir performans yasatiyor. Detaylardaki yüksek kaliteyle özgün selfie’ler çekmenizi mümkün kilan telefon modelinin ön kamerasi adeta bir ana kamera kalitesi sergiliyor.
  • Basarili bir video kayit destegi de sunan Samsung Galaxy S21, profesyonel çekim modlariyla sinema kalitesinde kayitlari mümkün hale getiriyor. Fotograf ve video kayitlarinin son derece kolay bir sekilde düzenlenmesine olanak sunan akilli cihaz ile görüntüleri pratik bir sekilde tasnif edebilmek ve sosyal medyada paylasmak mümkün oluyor.
  • Kavis detaylariyla fark yaratan yeni ekran tasarimiyla göz alici olan akilli telefon modeli hem estetik hem de ergonomik bir telefon tecrübesi sunuyor. Sik tasarim detaylarini üstün performans degerleriyle birlestiren Galaxy S21 modeli, çerçevesiz ekran tasarimiyla modern ve zarif bir görünüm sergiliyor.
  • En ayrintili videolar için bile üst düzey bir performans sunan akilli cihaz, oyun tutkunlari için de uygun bir seçenek olarak öne çikiyor. Yenilikçi WQHD+ teknolojisine sahip olan ekran donanimi 120 Hz yenileme hiziyla kullanicilardan tam not aliyor. Üstün bir yenileme hizi sunan akilli telefon modeli parlaklik kalitesiyle de fark yaratiyor.


Üstün Donanimlarla Yenilikçi Bir Kullanim Deneyimi

Samsung Galaxy S21 5G 128 GB modeli üstün kalitesi ve teknik donanimlariyla hem verimli hem de uzun süreli bir kullanim ömrü sunuyor. Bununla birlikte Samsung Türkiye garantisi sunan bu ürünle birlikte markanin akilli servis konseptinin ayricaliklarindan yararlanmak da mümkün. Hizli ve etkin bir servis hizmeti sunan Samsung Akilli Servis Konsepti ile cihaziniz sürekli olarak güvence altinda bulunuyor.

Teknik özellikleriyle fark yaratan akilli telefon modeli Bluetooth 5.0 donanimi ile hem hizli hem de pratik baglanti seçenekleri üretiyor. Parmak izi okuyucu gibi yenilikçi güvenlik donanimlariyla gelen Galaxy S21 modeli, verilerinizin güvenligiyle birlikte tus kilidinin pratik bir sekilde açilmasina da olanak sunuyor. Telefon modelinin üst düzey güvenlik protokolleri hem veri hem de cihaz güvenligi için muhtesem çözümler sunuyor. Disaridan gelen verileri sürekli olarak analiz eden güvenlik protokollerine sahip olan akilli cihaz zararli verileri ayirt ederek güvenlik seviyesini her zaman üst seviyede tutuyor.

Dünya çapindaki Samsung mühendislerinin Ar-Ge faaliyetlerinin ve markanin uzun yillara dayanan üretim tecrübesinin mahsulü olan telefon modeli yüksek kalite seviyesini her adimda hissedilir kiliyor. Kompakt boyutlariyla dikkat çeken ürün ideal agirligiyla da ergonomik kullanimin doruklarina ulasiyor. Çarpici teknik donanimlari hafif bir kasada muhafaza eden akilli telefon modeli son derece kolay bir tasima imkâni sunuyor. Üst düzey bir sarj ömrü sunan ürün ile akilli telefon keyfini gün boyunca yaninizdan ayirmamaniz mümkün oluyor.

Kamera donanimindaki yenilikçi yaklasimiyla fark yaratan akilli telefon modeli mobil fotografçiliga da yepyeni bir bakis açisi getiriyor. Her türlü detayi son derece gerçekçi bir sekilde ekrana yansitan teknolojisiyle yepyeni bir deneyim sunan akilli telefon modeli çekilen fotograflari kirparken kaliteden taviz vermemenizi mümkün kiliyor.

 

Teknolojik Ürünlerin Altindaki Imza: Samsung

Teknoloji devriminin öncülerinden Samsung Electronics, dünyayi dönüstüren fikirlerle global çaptaki en ilham verici markalar arasinda yer aliyor. Akilli telefonlar, televizyonlar ve bilgisayarlar basta olmak üzere genis bir ürün grubuyla çözümler sunuyor.

Samsung Galaxy S21’in Rahat Kullanim Detaylari

Samsung markali akilli telefon modeli, basit arayüzü ve yalinlastirilmis kullanim detaylariyla kullanici dostu bir deneyim vadediyor. Ürünün kutu içeriginde yer alan kullanici kilavuzu hem kolay hem de verimli bir akilli cihaz kullanim deneyimi için gereken tüm ayrintilari sunuyor.

Diğer Özellikler

Ekran:

6.2 inç

Donanım:

Samsung Exynos 2100

Tasarım:

Plastik

Bağlantı:

5G

İşletim Sistemi:

Android 11

Batarya:

4000 mAh

Kamera:

12 MP

Multi Medya:

check Var

Son Baktığınız Ürünler