Aqua de la nature Spirulina Bitkisel Kapsül 500 mg x 90 Adet
search
  • Aqua de la nature Spirulina Bitkisel Kapsül 500 mg x 90 Adet

Aqua de la nature Spirulina Bitkisel Kapsül 500 mg x 90 Adet

Spirulina (mavi-yeşil yosun) nedir?Spirulina, mavi-yeşil alglerden mikroskobik bir yosun türüdür. 2,5 milyar yıldır genetiği değişmemiş ender canlılardan olan Spirulina en önemli doğal bitkisel protein kaynaklarından biridir.

Fiyatlar

Akuatik ₺189,00 Kargo: ₺30,00 Siteye Git 11 ay önce
Spirulina (mavi-yeşil yosun) nedir?

Spirulina, mavi-yeşil alglerden mikroskobik bir alg (yosun) türüdür. 2,5 milyar yıldır genetik yapısı değişmemiş ender canlılardan biridir.


Spirulina mikroskop görüntüsü

Dünya Sağlık Örgütü, Amerikan Gıda ve İlaç Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü Spirulina’yı her yaş grubu için güvenli gıda olarak kabul etmiştir. Günümüzde NASA ve ESA (Avrupa Uzay Ajansı) tarafından astronot gıdası olarak kullanılan bir besindir.

Sadece 1 kilo Spirulina‘nın, 1 ton çeşitli meyve ve sebzelerin vitamin, mineral ve enzim içeriğine eş değer olduğu kabul edilmektedir.

Spirulina bir moda ürünü değildir. Spirulina‘nın arkasında bilimsel gerçekler vardır ve bilimde moda olmaz.

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) (1974): “Geleceğin en iyi gıdası”

ABD Gıda ve İlaç Bakanlığı (FDA) (1981): “En iyi besin takviyesi”

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) (1993): “En iyi doğal besin”

aqua de la nature® Spirulina Bitkisel Kapsül 500 mg x 90 Adet sayesinde Spirulina’nın etkisini hissedeceksiniz. Hakkında pek çok araştırma yapılan ve içerdiği besinler ile öne çıkan Spirulina faydaları ile vücudunuzu protein, mineral ve vitaminle destekliyor. Aynı şekilde zengin içerikleri ile kilo kontrolünde de kullanılan bir besin takviyesi olarak karşımıza çıkıyor.


Doğal Spirulina tercih etmek isteyenler için ideal seçenek sunan ürünümüz kapsül formunda olduğu için günlük pratik kullanıma uygundur. İçeriğinin ve kapsülün de tamamen doğal olması bu özel ürünü gönül rahatlığıyla kullanmanıza yardımcı oluyor. Kapsül içeriğinde hiçbir koruyucu madde, katkı maddesi veya glüten bulunmaz. Ürün hayvansal gıda içermediği için vejetaryenler için de uygundur.

Yüksek besin değerleri ile öne çıkan Spirulina vitamin, mineral, protein, fikosiyanin gibi bileşenler açısından zengin olması sayesinde bağışıklık sistemine destek oluyor. Aynı zamanda içerdiği mukoprotein olarak da adlandırılan yüksek oranda zengin protein ile kilo sorunu yaşayanlar için iştahlarının bastırılmasına ve tokluk hissinin de oluşmasında önemli bir takviye olarak öne çıkıyor. Doğal içeriği ve yüksek yararları ile Spirulina kullanımından yüksek memnuniyet elde edebilirsiniz.

Üretimde üst seviyede Kalite Güvence Sistemi uygulanmaktadır (ISO 9001, ISO 22000, GMP, Helal Sertifikası).

Kullanım önerisi: Günde 3‑4 kapsül bol su ile kullanmanız önerilir. Önerilen 3‑4 kapsülü sabah tek seferde de alabilirsiniz.

Ürün içeriği:
 Her bir cam ambalajda 90 adet bitkisel kapsül içerisinde 500'er mg %100 saf Spirulina platensis bulunur.

Ürün ambalajı:
Body sleeve etiketle kaplı 190 cc cam ambalaj

Ürün formu:
Bitkisel kapsül

Uyarılar:

  • Tavsiye edilen günlük porsiyon miktarını aşmayınız.
  • Oda sıcaklığında, rutubetsiz, serin ortamda, güneş ışınlarından koruyarak, çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.
  • Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez.
  • İlaç değildir, hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amaçlı kullanılmaz.
  • Hamilelik, emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanımı esnasındaki kullanım için doktorunuza başvurunuz. 
  • İçeriğindeki bir bileşene karşı alerjiniz varsa kullanmayınız.

Son Baktığınız Ürünler